Specificatii Biocontainer

Dimensiuni externe

5 860 х 2 100 х 2 110 (mm) (LxWxH)

Alimentare electrica

Trifazat 16A

Greutate

4 100 Kg

Sistem de ventilatie

Ventilator integrat

Capacitate

2800-4200 l/saptamana cu o densitate de 0,5Kg/l

Inălțimea maximă la deschiderea trapei superioare

2 855 mm

Material

• camere cu interior din oțel inoxidabil
• izolate cu polistiren, în afara acoperite cu
• rasina epoxidica.

Cum functioneaza Biocontainer?

 Deșeul se introduce în prima cameră unde este aerat și amestecat cu deșeurile anterioare mentinute proaspete prin tehnica de amestecare dovedita de la JORAFORM.După 10-14 zile, bratele de amestecare trec materialul in a doua camera pentru a-l izola de deșeurile proaspete, în scopul de a finaliza procesul de maturare.Camera de maturare este echipata cu un sistem de amestecare independent, care este de asemenea utilizat pentru golirea lenta din camera de maturare după alte 14 zile.După acest ciclu de 28 zile, deșeurile sunt complet convertite in compost și nu mai este necesara vreo prelucrare ulterioara.

 Noul BIOCONTAINER JORAFORM este conceput cu două camere paralele bine izolate una pentru compostare și cealalta de maturare, acest echipament avand o capacitate superioară în raport cu designul său compact. Incărcarea se poate face pe partea laterala sau cea de sus, oricare dintre acestea este mai convenabila pentru utilizator. Contine un nou sistem dezvoltat de control, care monitorizează nivelurile de temperatură și de umplere în camere, în scopul de a fi cât mai eficient posibil si de a transforma deșeurile în compost bine echilibrat. Programarea este ușor de facut in limba dvs. și parametrii pot fi setati pentru a optimiza procesul de compunere în ceea ce privește fluxul de deșeuri.

 BIOCONTAINER JORAFORM are de asemenea, construit un sistem pentru reutilizarea completa a apei levigate ceea ce înseamnă că nu este nevoie de nici un sistem suplimentar care sa gestioneze procesul de levigatie.

 

BioContainer2

Biocontainer este proiectat pentru procesarea
deseurilor orgaice avand o capacitate
de 6 - 9 tone pe luna ori
72 - 108 tone pe an.

 

Echipamente aditionale

 BIOCONTAINERUL JORAFORM poate fi echipat cu o varietate de echipamente aditionale pentru incarcare, adaugarea granulelor si maruntirea deseurilor. Mai jos, va prezentam unitatea portabila pentru incarcare precum si adaugarea granulelor.

BioContainer3

www.compostingqueen.com is owned and operated by Composta EOOD - Sofia,  Bulgaria